Güzelleşmek isterken hayatından oluyordu ’30 yıl geriye gitti’

Güzelleşmek isterken hayatından oluyordu ’30 yıl geriye gitti’
İzmir'de yaşayan Suat Barman (39), boynundaki yanık izinden kurtulmak için özel bir hastaneye başvurdu.

İzmir'de yaşayan Suat Barman (39), boynundaki yanık izinden kurtulmak için özel bir hastaneye başvurdu. Lazer tedavisi sonrası yanık izinin daha da belirginleştiğini iddia eden Barman, hastaneye dava açtı.

lazer-tedavisi-sonrasi-yanik-izi-belirg-51255-1.jpg

Barman, 4 yaşındayken üzerine kaynar su dökülmesi sonucu boynunda yanık izi oluşmuştu. 2022 yılında izden kurtulmak için Çiğli'deki bir özel hastaneye başvuran Barman'a lazer tedavisi uygulandı. Ancak tedavi sonrası Barman'ın boynundaki yanık izlerinin daha da belirginleştiği görüldü. Barman, hastaneye konuyu iletmesine rağmen bir çözüme ulaşamayınca avukatı Serap Demir aracılığıyla dava açtı. Barman, "Tedavi sonrası boynumdaki izin 30 yıl geriye gittiğini öğrendim. Özel hayatımı, iş hayatımı etkiledi. Psikolojik sorunlar yaşıyorum. Bu konu yüzünden psikiyatrik ilaç kullanıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum" dedi.

lazer-tedavisi-sonrasi-yanik-izi-belirg-51255.jpg

DAVA İZMİR'DE GÖRÜLECEK

Hastane ise yaptığı açıklamada, Barman'a uygulanan tedavinin tıp bilimi kurallarına uygun olduğunu ve herhangi bir kusur veya ihmalin olmadığını savundu. Hastanenin açıklamasında ayrıca, Adli Tıp Kurumu incelemesi sonucunda haklılığın ortaya çıkacağı belirtildi.

Dava, İzmir 6. Tüketici Mahkemesi'nde görülecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.