Güvenlik korucusu ev sahibi ile kiracı polis birbirine girdi

Güvenlik korucusu ev sahibi ile kiracı polis birbirine girdi
Mardin’de, yüksek kira zammını kabul etmeyen polis memuru T.Y. ile güvenlik korucusu olan ev sahibi Mehmet Metin Tekin arasında tartışma, kavgaya dönüştü. İşte haberin detayları…

Olay, 6 Eylül’de Mardin’in Kızıltepe ilçesi Yenikent Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre yüksek kira zammını kabul etmeyen polis memuru T.Y. ile güvenlik korucusu ev sahibi Mehmet Metin Tekin arasında uzun süredir devam eden gerginlik tartışmayla sonuçlandı.

guvenlik-korucusu-ev-sahibi-ile-yakinlari-kiraci-polisi-dovup-silahini-gasbetti-5997-dhaphoto1.jpg

Mehmet Metin Tekin’in yakınlarının da tartışmaya girmesiyle olay kavgaya dönüştü. Akraba olan grubun saldırısına uğrayan polis memuru T.Y.’nin silahı gasbedildi.

guvenlik-korucusu-ev-sahibi-ile-yakinlari-kiraci-polisi-dovup-silahini-gasbetti-5997-dhaphoto4.jpg

Olay yerine gelen polis komşusu C.Ö. ve çevredekilerin yardımıyla kurtulan T.Y., şikayetçi oldu. Cep telefonu kamerasına yansıyan olay sonrası, ev sahibi Mehmet Metin Tekin ile gruptaki M.T., Fatih Tekin, Niyazi Tekin, Lokman Tekin, güvenlik korucuları Nizamettin Tekin ile Tahsin Tekin gözaltına alındı.

guvenlik-korucusu-ev-sahibi-ile-yakinlari-kiraci-polisi-dovup-silahini-gasbetti-5997-dhaphoto3.jpg

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T. adli kontrolle serbest bırakılırken, Mehmet Metin Tekin ve diğer 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.