Güngören’de otomobil 5 araca ardından da mağazaya çarparak durabildi

Güngören’de otomobil 5 araca ardından da mağazaya çarparak durabildi
Güngören'de meydana gelen trafik kazası, Merter Şair Ahmet Kutsi Tecer Caddesi'nde saat 09.00 sıralarında gerçekleşti.

34 FK 6314 plakalı bir otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki iki araca çarptı. Daha sonra ise seyir halindeki üç araca daha çarptıktan sonra bir tekstil mağazasının vitrinine girdi. Bu olay sonucunda şans eseri ne ölen ne de yaralanan olurken, kaza anı iş yerlerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza sırasında tekstil dükkanının önünde bulunan Fevzi isimli kişi, seyir halindeki aracın kapısını açarak el frenini çekerek aracı durdurmayı başardı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, kazada toplamda altı araçta ve tekstil dükkânında hasar meydana geldi.

Yaşanan kaza, güvenlik kameralarına yansırken, kazaya karışan araçlar polis ekiplerinin incelemesinin ardından olay yerinden kaldırıldı.

Kazayı gören Fevzi, "Aracın 2-3 araca vurarak geldiğini gördüm. Kaldırıma çıkınca önüme geldi. Kapıyı açıp el frenine asıldım. Yaralanan yok ama hasar var. Her şey kendiliğinden oldu, refleks" şeklinde konuştu.

Mağaza sahibi Alican Deniz ise, "Biz içerideydik, sesleri duyduktan sonra dışarıya koştuk. Sürücü caminin oradan başlamış araçlara vurmaya. Bizim dükkanın içine girdi. Bizim müdür aracın el frenini çekti. 3-4 araca büyük zarar vermiş. Sürücüye sorduk, 'bir sıkıntı mı oldu' diye. Bize cevap vermedi" ifadelerini kullandı.

gungorende-otomobil-5-araca-ardindan-da-magazaya-carparak-durabildi-5493-dhaphoto1.jpg

gungorende-otomobil-5-araca-ardindan-da-magazaya-carparak-durabildi-5493-dhaphoto2.jpg

gungorende-otomobil-5-araca-ardindan-da-magazaya-carparak-durabildi-5493-dhaphoto4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.