Gümbür gümbür geliyor! Mototola ailesinin yeni üyesi Moto G Power 5G sızdırıldı

Gümbür gümbür geliyor! Mototola ailesinin yeni üyesi Moto G Power 5G sızdırıldı
Efsana telefon markası Motorola, ailesinin yeni üyesi ‘Moto G Power 5G’ için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Hazırlıklar devam ederken cihaza dair bazı sızıntı bilgiler geliyor. İşte detaylar…

ShiftDelete’de yer alan bilgilere göre; Bir zamanların efsane cep telefonu markası Motorola, akıllı telefon dünyasında da üst seviyelere çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor. Orta segmentte ürettiği fiyat performans ürünleriyle adından sık sık söz ettiren firma, seviyen Moto G Power 5G modelinin 2024 versiyonu üzerinde son dokunuşları gerçekleştiriyor.

Moto G Power 5G (2024)

Moto G Power 5G (2024), iki kameralı dikdörtgen bir kamera tasarımına sahip

Akıllı telefon dünyasındaki sızıntılarıyla bilinen ‘MySmartPrice’, ‘OnLeaks’ ile birlikte Moto G Power 5G (2024) modeline ilişkin görseller paylaştı.

Moto G Power 5G (2024)

Henüz çok fazla detaya sahip olmadığımız cihazın tasarımına baktığımızda arka panelinde önemli bir değişiklik görüyoruz.

Motorola, cihazın selefinde üçlü bir kamera dizilimine yer vermişti. Ancak görsele baktığımızda yardımcı sensörlerin birinden vazgeçildiğini görüyoruz. Cihazın arka paneli, dikdörtgen kamera adasının içinde ikili bir dizilimine ev sahipliği yapıyor. Ön tarafta ise ortalanmış delik şeklinde bir özçekim kamerası yer alıyor.

Moto G Power 5G (2024)

Motorola modelinin selefinde 50 Megapiksel + 2 Megapiksel derinlik sensörü + 2 Megapiksel makro lens diziliminin yer aldığını görüyoruz.

Gelen bilgilere bakılırsa şirket, ana kamerasında en az 50 Megapiksel kullanacak. Ancak 2 Megapiksel sensörlerin birinden vazgeçiliyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER

ekran-alintisi3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.