Güldür Güldür Show’a İki Yeni Transfer! Ünlü Fenomenler Güldür Güldür Kadrosunda

Güldür Güldür Show’a İki Yeni Transfer! Ünlü Fenomenler Güldür Güldür Kadrosunda
Show Tv'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'a iki yeni isim katıldı. İnstagram’da yayınladıkları kısa videolarla fenomen olan iki isim şimdi Güldür Güldür Show’un kadrosuna girdi. Peki ünlü fenomenler kim. Deniz Hiracan ve Ozan Varol kimdir?

Ünlü Fenomenler Güldür Güldür Kadrosunda

Show Tv'nin güldüren programı Güldür Güldür Show yeni sezon için hazırlıklara başladı. Kadrodan ayrılanların ardından ekibe kimler dahil olacağı merak konusu olmuştu. Beklenen haber geldi. Güldür Güldür’ün yeni sezonda ekibine iki yeni isim katıldı. Güldür Güldür Show programına Ozan Varol ve Deniz Hiracan katıldı.

Ali Sunal'ın moderatörlüğünde kadrosunda Onur Atilla, Onur Buldu, Doğa Rutkay, Açelya Topaloğlu, Uğur Bilgin, Alper Kul, Berkay Tulumbacı gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür yeni sezon çekimleri başladı. Güldür Güldür sosyal medya hesabı yeni sezon çekimlerinden kareler paylaştı.

Güldür Güldür Show'da bu sezon Ecem Erkek ayrılığını açıklamış ve Naime karakterinin ekipten ayrılması büyük kan kaybı olarak yorumlanmıştı.

Güldür Güldür yeni sezonda hangi yeni isimler yer alacak belli oldu.

Güldür Güldür Show yeni sezon tanıtım çekimleri gerçekleşti. Güldür Güldür tanıtım çekimlerinden müjdeli haberi de paylaştı. 2 genç isim Güldür Güldür kadrosuna katıldı.

Güldür Güldür Show programına Ozan Varol ve Deniz Hiracan katıldı.

Güldür Güldür'e Pamukkale Üniversitesi'nden mezun olan 29 yaşındaki gençler Ozan Varol ve Deniz Hiracan katıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.