Gram altın 3.500 TL olacak ünlü isim tarih verdi

Gram altın 3.500 TL olacak ünlü isim tarih verdi
Yeni yılın gelişiyle birlikte geçtiğimiz yıl yatırımcıların pozitif baktığı alltının son durumun nasıl şekilleneceği merak ediliyordu. Ünlü isim konuya ilişkin kritik tarihi verdi!

Piyasalardaki hareketlilik geçtiğimiz yıl özellikle gram altında oluml yükselişlere sebebiyet vererek yatırımcıların yüzünü güldürmüştü. 2024 yılı ile ilgili biriktirdiği altını değerlendirme düşüncesinde olan yatırımcılar altın piyasasıyla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam ederken 2024 yılı için piyasanın seyrine dair uzman isimlerden de tavsiyeler gelmeye başladı. Bu yılda vatandaşlar tarafından altına talebin yoğun olduğunu dile getiren kuyumcular, yıl boyunca altının yükselişe geçeceğini beyan ediyor.

GRAM ALTINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRECEK

2025 yılına girilirken gram altının 3.500 TL'yi göreceğine dair tahminlerde piyasa ile ilgili görüş paylaşan birçok uzman tarafından vurgulanıyor. Konuya ilişkin uzman isimlerin ifade ettiğine göre; gram altında bu yıl beklenmedik rakamlara ulaşması öngörülüyor. Öte yandan uzmanlar zaman dilimi olarak Yılın ikinci yarısını işaret ediyor.Yılın ikinci yarısında fiyatların daha da yükseleceği ve yıl sonuna doğru zirve yapacağı yönünde beklentiler bulunuyor.

whatsapp-gorsel-2023-11-30-saat-08-24-22-46ab55fc.jpg

UZMAN İSİMDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Yatırımcıların altın piyasasına dair değerlendirmelerini yakından takip ettiği Ünlü isim İslam Memiş, Yılın ilk çeyreğinde gram altında 2.150 TL - 2.200 TL, ons altında ise 2.150 dolar seviyelerine yükseliş öngördü. Yılın tamamına bakıldığında ise ons altın için 2.350 dolar, gram altın için ise 3.000 TL fiyat tahminlerinde bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.