Görevimiz Tehlike filminin yönetmeni Kapalıçarşı'da! Yeni film için keşif yaptı

Görevimiz Tehlike filminin yönetmeni Kapalıçarşı'da! Yeni film için keşif yaptı
Görevimiz Tehlike filminin yönetmeni Christopher McQuarrie, ekibiyle birlikte İstanbul'a geldi. McQuarrie'nin, serinin son filmi 'Ölümcül Hesaplaşma'nın ikinci bölümü için Kapalıçarşı'da mekan keşfi yaptığı öğrenildi.

patronlardünyasi.com'un haberine göre, ABD'li ünlü yönetmen, senarist ve yapımcı Christopher McQuarrie, Tom Cruise'un başrolünü oynadığı Görevimiz Tehlike filmiyle ilgili Türkiye'ye geldi. Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma filminin ikinci bölümünde bazı sahneleri Kapalıçarşı'da çekeceği öğrenilen Christopher McQuarrie, ekibiyle birlikte mekan keşfi yaptı.

KORUMALAR YAKLAŞTIRMADI

Kapalıçarşı Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, ünlü yönetmen ve ekibi ile fotoğraf çektirmek istedi. Ancak korumaları, ABD'li yönetmenin yanına yaklaştırmadı.

Christopher McQuarrie tarafından yazılan ve yönetilen Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm, kısa süre önce vizyona girmişti. Filmde "Ethan Hunt" karakterine canlandıran başrol oyuncusu Tom Cruise'a, Hayley Atwell ve Rebecca Ferguson da eşlik etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.