Google'dan android kullanıcılarını sevindirecek özellik 'Artık aynı anda yapabileceksiniz'

Google'dan android kullanıcılarını sevindirecek özellik 'Artık aynı anda yapabileceksiniz'
Google'dan android kullanıcılarını çok sevindirecek özellik geliyor.

Google, Play Store'da kullanıcıların büyük bir talep gösterdiği bir özelliği denemeye başladı. "Paralel indirme" olarak adlandırılan bu özellik, aynı anda birden fazla uygulamayı indirmenize olanak tanıyacak.

Android telefonların uygulama mağazası Google Play Store, şu an için yalnızca tek bir uygulamanın indirilmesine izin veriyor. Yani eğer iki uygulama indirmek isterseniz, birinin tamamlanmasını beklemeniz gerekiyor. Ancak bugün ortaya çıkan bilgiler, bunun yakında değişebileceğini gösterdi.

Google, Play Store'da "paralel indirme" adı verilen bir özelliği test etmeye başladı. Bu yeni özellik, kullanıcılara aynı anda birden fazla uygulamayı indirme imkanı sunacak.

İlk olarak TheSpAndroid tarafından Play Store'un 40.0.13 sürümünde keşfedilen bu özellik, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştirebilir.

PARALEL İNDİRME ÖZELLİĞİ, YALNIZCA YENİ UYGULAMA İNDİRİRKEN ÇALIŞACAK

TheSpAndroid’in edindiği bilgilerde, paralel indirmelerin yalnızca yeni uygulama indirirken çalışacağı görüldü. Bu da mevcut uygulamalardaki güncellemelerde kullanılamayacağı anlamına geliyor.

Yani birden fazla yeni uygulamayı aynı anda indirebilirken birden fazla güncelleme mümkün olmayacak.

Aynı anda indirme için bir sınırlama olacağı da söyleniyor. Testlerde, eş zamanlı indirmelerin iki uygulamayla sınırlı olduğu ortaya çıktı. Ancak bunun bazı ayarlamalarla artabileceği de iddia ediliyor.

Play Store’un bir sürümünde gizlenen paralel indirme özelliği şu anda test aşamasında.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.