Google'dan android kullanıcılarını sevindirecek haber 'Yıllardır bekleniyordu'

Google'dan android kullanıcılarını sevindirecek haber 'Yıllardır bekleniyordu'
Milyonların kullandığı arama motoru olan Google İphone’larda bulunan ama Android telefonlarda bulunmayan özelliğinin artık Android telefonlarda da olacağını duyurdu.

Her geçen gün kendisini geliştirmeye devam eden Google kullanıcıların konforu ve güvenli için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor.

Bu sefer ise yeni bir özellik geliştirmeyen Google İphone kullanıcılarının severek kullandığı özelliği Android telefonlara geçirmeye karar verdiğini açıkladı.

getty-googleplex-office-1.jpg

ÖZELLİK NEDİR?

İphone’lerde olan pil sağlığını görüntüleme ve pil değişimi gerekip gerekmediğini anlama fırsatı sunuyor. Fakat ondroid kullanıcıları bu bilgileri elde edebilmek için et bir uygulamaya ihtiyaç duyuyor. Bu durum da beraberinde güvensizliği getiriyor.

google.jpg

Ama artık bu durum değişiyor.

xWised.com.tr Haberine Göre; Teknoloji editörü Mishaal Rahman'ın özelliğe dair bilgileri paylaşdı. Rahman'ın belirttiğine göre teknoloji devi Google "Pil Sağlığı" özelliğini test etme aşamasında.

Android 14 QPR2 Beta 2 güncellemesiyle Pixel telefonlara getirilen bu özellik, pil sağlığını izlemenin yanı sıra pilin algılanmaması durumunda kullanıcıya uyarı verecek.

NE ZAMAN KULLANICIYA SUNULACAK?

Şuan uygulamanın test edildiği belirtilmiş olup yılın başlarında kullanıcılarla buluşması öngörülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.