Google'dan 5 Gbps hızında internet hizmeti

Google'dan 5 Gbps hızında internet hizmeti
Dünyaca ünlü firmalardan olan Google'ın Fiber ev internet hizmeti yeni 5 Gbps hızında internet hizmeti sunmaya başlıyor.

Donanımhaber’de yer alan bilgilere göre, Dünyaca ünlü Google''ın bünyesinde oluşturulan Google Fiber, yavaş süreçte devam etse de büyüyor. 2022 yılının ekim ayında test çalışmaları yapılan yeni 5 Gbps’lik plan artık genel kullanıma sunulmaya başlanıyor.

AYLIK 125 DOLAR

Aylık 125 dolar gibi cüzi bir fiyat talep eden firma bu hizmetini şimdilik Kansas, West Des Moines ve Salt Lake bölgelerine verecek. Paketi almak isteyenler isteğe bağlı olarak Wi-Fi 6 yönlendirici, iki adede kadar ağ genişletici ve evleri 10 Gb/sn''ye hazır olacak şekilde yükselten profesyonel destek de alabiliyorlar.

5 Gb/sn hızları çoğu ev kullanıcısı için aşırı bir hız olsa da minimum gecikmeye ihtiyaç duyan veya sık sık büyük dosyalar aktarmak zorunda olan profesyoneller, oyuncular ve diğerleri için kullanışlı olacaktır. 5 Gb/sn indirme hızı ile 150 GB boyutu olan Microsoft Flight Simulator’ü indirmek sadece üç dört dakika sürecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.