Google geliştirdi! Gelecek yıl piyasaya girecek

Google geliştirdi! Gelecek yıl piyasaya girecek
Google tarafından geliştirilen ilk akıllı saatin gelecek yıl piyasa sürülebileceği iddia edildi.

GOOGLE GELİŞTİRDİ! GELECEK YIL PİYASAYA GİRECEK

Donanım Haber’in bilgilerine göre, 2016 yılında akıllı saat üretme planlarını geri çeken Google, bunun yerine Fossil, LG ve diğer şirketlerin tekliflerine yöneldi.

Geçtiğimiz Ocak ayında fitness ürünleri ile bilinen Fitbit’i 2.1 milyar dolara satın alan şirketin, 2022 yılında ''Rohan'' kod adlı bir akıllı saat piyasaya sürmeyi planladığı iddia ediliyor.

ŞİRKETİN GELİŞTİRDİĞİ İLK SAAT

Şirketin kendi geliştirdiği ilk akıllı saat olacak Rohan’ın, çerçevesiz yuvarlak bir ekran ile gelmesi ve özel saat kayışlarına ev sahipliği yapması bekleniyor. Bununla beraber günümüz akıllı saatlerinde karşımıza çıkan Wear OS işletim sisteminine sahip olacak yeni saat ile Google, planlarını yeniden gerçekleştirmek istiyor olabilir.

Google'ın Pixel telefonlarında olduğu gibi referans görevi görmesi beklenen yeni akıllı saatin, WearOS'a sahip cihazların gelişimini hızlandırabileceğini ve müşterilere işletim sisteminin ne yapabileceğini konusunda daha fazla bilgi sunabileceğini söyleyebiliriz. Google, ortaya çıkan söylentiler hakkında yorum yapmama politikasına devam etse de, gelecek yıl yeni bir duyuru ile bizleri karşılayabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.