Gibi dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu 'Feyyaz Yiğit takipçilerine müjdeyi verdi'

Gibi dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu 'Feyyaz Yiğit takipçilerine müjdeyi verdi'
Exxen adlı dijital içerik platformunun favori Türk dizisi Gibi’nin 5. sezonunun çıkış tarihi duyuruldu.

Gibi dizisinin merakla beklenen yeni sezonunun yayın tarihi için geri sayım başladı. Exxen’in en popüler yapımı olan dizinin 5. sezonu işte o tarihte sevenleriyle buluşacak.

FRAGMAN GELMİŞTİ

İlk yayın hayatına 2021 yılında başlayan Exxen dizisi, kısa sürede absürt komedi olarak en dikkat çeken Türk yapımları arasına girdi ve replikleri pek çok kişinin diline pelesenk oldu.

Dizinin yeni sezon fragmanı bir hafta öncesinden “yakında” notuyla yayınlanmıştı ancak 5. sezon başlangıç tarihi paylaşılmamıştı. Sonunda son sezon olan 5. sezonun hangi tarihte yayınlanacağı da belli oldu.

gibi4.webp

SEVENLERİ NEFESLERİ TUTTU

Her bölümü ayrı bir komedi olan Gibi’nin sevenleri, merakla beklenen yeni bölümler için geri saymaya başladı. Dizinin başrolünde bulunan Feyyaz Yiğit’in kişisel sosyal medya hesabında afişi paylaşarak yaptığı duyuru ve eş zamanlı olarak Exxen’in de yaptığı paylaşımla yayın tarihi sonunda belli oldu.

Yiğit, yaptığı paylaşıma “Gibi yeni sezonuyla 8 Mart’ta Exxen’de” notunu düşerek takipçilerine müjdeyi verdi. Dizinin paylaşılan afişi ise oldukça merak uyandırdı. Afişte yer alan üç başrol oyuncusunun aslında kendilerine benzer yüzler oldukları ama kendileri olmadıkları dikkat çekti.

gibi1.jpg

Oyuncu Sarp Apak "Acayip rahatsız oldum" yorumunu yaptı.

Dizinin sevenleri şimdiden ajandalarına 8 Mart Cuma gününü not etti. Yeni bölümde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılıç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrollerinde yer aldığı diziye yeni oyuncuların katılıp katılmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.