Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası tamamlandı
Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası'nda kadınlar, erkekler ve takımlarda final atışları yapıldı.

Kübra ÇELEBİ / KAMU SON HABER

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Sivas Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası final atışları yapıldı. Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nda yapılan şampiyonaya okçular geleneksel kıyafetlerini giyerek atışlarını gerçekleştirdi.

gencler-acik-hava-puta-turkiye-sampiyonasi-tamamlandi-2027-dhaphoto8.jpgAtışlar sonrasında bireysel kadınlarda Dilara Ecem Deniz birinci olurken, Eylül Akyüz ikinci, Hira Ceren Erkayıran üçüncü oldu. Bireysel erkeklerde ise Mesut Karagöz birinci olurken, ikinciliği Eren Acer, üçüncülüğü ise Semih Ege Ateş elde etti.

Takımlarda ise erkeklerde Gazanfer Gençlik ve Spor Kulübü birinci olurken, Erbaa Gençlik Spor Kulübü ikinci, Tarsus Kutalmışoğlu Geleneksel ve Atlı Okçuluk Kulübü üçüncü oldu.

Kadınlar takımlarda Okçular Vakfı Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü birinci olurken, Düzce Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Erbaa Oba Geleneksel Okçuluk Kulübü üçüncü oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.