Genç kadının şüpheli ölümü! Kız kardeşi gözaltına alındı

Genç kadının şüpheli ölümü! Kız kardeşi gözaltına alındı
Esenyurt'ta yaşanan olayda, 25 yaşındaki Dilaray Karmaz, oturduğu rezidansın 30. katından düşerek hayatını kaybetti. Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada, kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Esenyurt Zafer Mahallesi'ndeki bir rezidansın yaşandı. Binada oturanlar, bir kişinin yere düştüğünü fark ederek hemen polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yerde hareketsiz bir kadın buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda düşen kişinin Dilaray Karmaz olduğu belirlendi.

istanbul-esenyurtta-rezidansin-30unc-37326-1.jpgPolis ekipleri olayın ardından, Karmaz'ın aynı evde yaşadığı kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan'ı bilgilerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Karmaz kardeşlerin, olaydan önce sosyal medya hesaplarında canlı yayınlar nedeniyle bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Lale Begüm Karmaz, tartışmanın ardından Dilaray'ın odasına giderek kapıyı kapattığını, daha sonra da pencereden atladığını ifade etti.

Dilaray Karmaz'ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumuna gönderildi. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.