Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne Tüketici Özel Ödülü

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne Tüketici Özel Ödülü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Tüketici Hakları Zabıta Amirliği’nin düzenlediği 10.Tüketici Hakları Ödül töreninde Gaziosmanpaşa Belediyesi Tüketici Özel Ödülü’ne 7. kez layık görüldü

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne Tüketici Özel Ödülü

Abdullah GÖKÇELER / Dokuz Sütun

İBB Zabıta Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Tüketici Hakları Ödülleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende Gaziosmanpaşa Belediyesi Tüketici Özel Ödülü’ne 7. kez layık görüldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Tüketici Hakları Zabıta Amirliği’nin Tüketiciyi Koruma Haftası (13 - 19 Mart) kapsamında düzenlediği 10.Tüketici Hakları Ödül töreninde, tüketici haklarını korumaya yönelik çalışma yapan kişi ve kurumlar ödüllendirildi.

TÜKETİCİ BİLİNCİ

Tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşen törene; Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu, Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür Yardımcısı Bayram Uzunoğlan, Daire Başkanları, Müdürler, Müdür Yardımcıları, Birim Amirleri, ödül alan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile karikatür yarışmasında ödül alan okulların öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

2016 FAALİYETLERİ

Yoğun katılımın yaşandığı 10. İstanbul Tüketici Ödülleri töreninde, 2016 yılı faaliyetleri dikkate alınarak; Bilinçli Tüketici Ödülü, Radyo-Tv Tüketici Ödülü, Yazılı Basın Tüketici Ödülü, Tüketici Özel Ödülü, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü ve 15 Temmuz Millî Duruş Ödülü olmak üzere toplam 6 dalda ödüller sahiplerini buldu. Gaziosmanpaşa Belediyesi ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Tüketici Hakları ve İstihdam Ofisi’nin yaptığı başarılı çalışmalar dolayısıyla Tüketici Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ödül, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu’na takdim edildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan Tüketici Hakları Masası vatandaşların bankalarla yaşadığı özellikle kredi dosya masrafı, kredi kartı üyelik bedeli, uzaktan satış, televizyondan satış ve ayıplı mal gibi sorunları çözmede büyük bir başarı gösteriyor. Yaptığı başarılı çalışmalar dolayısıyla Gümrük ve Ticaret Bakanlığımızdan bu konuda ödül alan ilk Belediye olan Gaziosmanpaşa Belediyesi 6 yıldır üste üste İBB Zabıta Daire Başkanlığı’ndan ödül alma başarısını gösteriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.