Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Şahin ŞİMŞEK

Şahin ŞİMŞEK

MERCEK

Gara'daki şehitlerimiz

Geçen haftaki yazımda Peşmerge güçlerinin PKK'nın kampı Kandil ve Gara'ya hareket ettiğini ve bir kaç güne varmaz sıcak çatışmaya gireceklerini yazmıştım. Ama TSK'nın ve kahraman Mehmetçik'lerimizden bahsetmemiştim. Sebebine gelince operasyonun selameti açısından yazmamıştım.

Bir haftadan beri devam eden Gara ve çevresindeki kamplara yapılan operasyonda 53 PKK militanı etkisiz hale getirildi. Ayrıca 2 PKK militanı da sağ ele geçirildi. Sağ ele geçirilen militanların verdikleri bilgi doğrultusunda yakalandıkları mağaranın bodrumunda bulunan karakolda 5 yıldan beri esir tutulan 13 masum sivil Türk vatandaşının tutuldukları yeri söylemişlerdi. Bu bilgi üzerine Mehmetçiklerin mağaraya girmesiyle maalesef 13 kahraman şehitlerimizin naaşı ile karşılaşmışlar. Şehitlerimizi acımasızca kurşuna dizen bu alçaklarda ne din ne iman ne vicdan ne de insanlığın zerresinden zerrecik bile  kalmamış. Bu alçaklar tamamen mankurtlaşmış birer vampir yarasalar sürüsü haline gelmiş mahlukatlardır.

Kahraman şehitlerimizin kim bilir belki de elleri kolları gözleri bağlı ayaklarında prangalar takılı 5 yıldan beri kör bir kuyunun içinde bir umutla kurtarılmayı beklemeleri YUSUF'un (A.S) kuyudan kurtulması gibi bir mucizeye bağlıydı. Maalesef o mucize  13 vatansever şehitlerimiz için gerçekleşmedi ama onlar için Vuslat zamanı gelmişti. Ve onlar Cennete uçup Peygamber efendimize komşu olmaya gittiler. Çok ama çok üzücü bir durum, tarifi imkansız bir acı ama takdiri İLAHİ...

Değerli okurlarım unutmayalım ki bu vatanın sınırları tebeşir tozu ile çizilmedi. Atalarımızın kılıçlarından akan kanlarla çizildi. Bu topraklar binlerce yıldan beri ne babayiğit şehidi bağrında barındırıyor ah bir bilsek. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Ayrıca Türk milletinin başı sağ olsun.

ÇARK TERSİNE DÖNDÜ

Değerli okurlarım 40 yıldan beri hain PKK terör örgütünü bitirmek için devletimiz bütün gücüyle mücadele ediyordu. Fakat bir türlü bu örgütün kökünü kazıyamıyordu. Ama hain 15 Temmuz darbe girişimden sonra işler değişti. TSK'daki Fetocu hainlerin deşifre olmasıyla büyük bir kısmının tutuklanmasıyla bir kısmının da ordudan ihraç edilmesiyle hem PKK hem de Feto terör örgütünün çöküşünü hızlandırdı. Bana göre bu alçak örgütlerle yapılan 35 yıllık mücadele bir yana son 5 yıllık mücadele bir yanadır. Sebebine gelince de Devletimizin içindeki Feto+PKK sempatizanları hainleri temizlendikten sonra devletimizin gücü yeniden ortaya çıktı. Daha önceki yıllarda Kandil'e ya da terör örgütlerinin yuvanladığı bir bölgeye yapılacak olan operasyonlardan TSK'nın içindeki sızıntılar nedeni ile Kandil'deki hainlerin bir kaç saat önceden haberleri oluyordu. Tabii ki haberi alan bu alçaklar farenin bile giremeyeceği deliklere girip saklanıyorlardı. Uçaklarımız operasyon yapılacağı yere vardıklarında verilen koordinatlar doğrultusunda bomboş dağları bombalayıp geliyorlardı. Bu yıllarca böyle sürdü. Ne zamanki bu sızıntı hainler yakalanıp temizlendi işte o zaman çark tersine döndü. Terör örgütlerinin beli kırıldı. Çünkü artık onlara yapılacak operasyonlar için istihbarat alacak tüm kanalları tespit edildi. Bütün istihbari faaliyetlerinden mahrum olan bu alçaklar şehir merkezlerinden kaçıp mağaralardaki inlerine sığınmaya başladılar. Bu saatten sonra iğnenin deliğine bile

 saklansalar tek tek bulunup etkisiz hale getirilecekler. Devir eski devir değil. Artık İHA'lardan ve SİHA'lardan alınan görüntüleri anlık olarak değerlendiren Kahraman Mehmetçik'lerimiz anında operasyon yapıp bombardıman yaparak inlerine giriyorlar. Tabii ki terör örgütü mensubu bu alçaklar da bir anda yoğun bombardıman altında kalınca neye uğradiklarını şaşırıyorlar. İnlerine giremeden etkisiz hale getiriliyorlar. Mağarada fare gibi saklananların yerini kahraman Mehmetçiklerimiz tek tek tespit edip etkisiz hale getirdikten sonra leşlerini sıra sıra tesbih tanesi gibi diziyorlar. Tam da aklıma şu meşhur söz gelmişken hatırlatmak isterim.

Hani bir söz vardır ya!!!

Keser döner sap döner.

Gün  gelir  hesap döner.

Allah'a emanet olun...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları