Galatasaray'dan saldırıya uğrayan baba ve küçük kızı için ilk açıklama

Galatasaray'dan saldırıya uğrayan baba ve küçük kızı için ilk açıklama
Dün akşam Galatasaray taraftarı bir baba ve 14 yaşındaki küçük kızın holiganlar tarafından saldırıya uğramasının ardından, Galatasaray'dan ilk açıklama geldi.

Dün Galatasaray Kadın Voleybol Takımının maçını 14 yaşındaki kızıyla birlikte giden bir Galatasaray taraftarı, maç sonunda eve bir gurup holiganın saldırısına uğradı.

unnamed.jpg

Bu olay sosyal medyaya da yansıyınca tepkiler çığ gibi büyüdü. Konu ile ilgili olarak Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Yazdan yaşanan rezaletle ilgili olarak, “Dün akşam bir üyemiz 14 yaşındaki kızıyla birlikte Galatasaray Kadın Voleybol Takımımızın maçının çıkışında yaklaşık 40 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştır.

4ad760df90ae4dd5b687f42250e6d0e5.jpeg

Ufacık kıza vuracak kadar alçaklaşan bu eşkıyalar, kardeşlerimizin ellerindeki pankartları da gasp etmişlerdir. Tesadüfen oradan bir trafik polisi geçmiyor olsa belki de bugün geri dönülemez sonuçlardan bahsediyor olacaktık.

Kulübümüz bu yağmacıların, azmettiricilerinin ve onları provoke eden kişilerin peşini hukuki yoldan asla bırakmayacaktır.

Başkanımız itidâl vurgusu yaparken tam olarak da bu ve benzeri muhtemel olaylardan endişesini dile getirmiştir. Ancak eş zamanlı olarak dün akşam bir yayında da takip ettiğimiz taasubun vücut bulmuş hali Uğur Dündar ve benzeri bağnaz, provokatör sözde yöneticiler olayları bu noktaya getirmek için çaba göstermektedir.

Bu sinsi ve başarı için her yolu mübah sayan anlayışla mücadele etmeye devam edeceğiz. Siz ne yaparsanız yapın ülkeye ektiğiniz nefret tohumlarını teker teker söküp atacağız. Beslendiğiniz nefret dilini Türk sporundan sileceğiz.” İfadelerini kullandı.

ekran-alintisi-jpg3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.