Galatasaray'da Ndombele krizi: Okan Buruk adeta çılgına döndü

Galatasaray'da Ndombele krizi: Okan Buruk adeta çılgına döndü
Kilo fazlaları nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Tanguy Ndombele, yaptığı son hareket ile Okan Buruk'u çılgına çevirdi.

Galatasaray’a büyük umutlarla transfer edilen Ndombele’nin başı fazla kiloları ile dertte. Uzun süredir beklenen form grafiğine ulaşamayan ve fazla kilolarından kurtulamayan oyuncu yaptığı son hareket teknik direktör Okan Buruk’u çılgına çevirdi.

Galatasaray'a geldiğinde 82 kilo olduğu öğrenilen 1.81 boyundaki Fransız oyuncunun "makul kabul edilen" 75 kiloya ulaşmayı başaramadı, hatta 80 kilonun altına dahi inemediği ortaya çıktı.

Yıldız oyuncunun kulüp diyetisyeni tarafından hazırlanan diyet programını uygulamadığı anlaşıldı.

ABUR CUBURLA BESLENİYORMUŞ

Ndombele’nin tesislerde kendisi için özel olarak hazırlanan yemekleri yediği ancak evine gittiği zaman abur cuburla beslendiği ortaya çıktı.

HAMBURGER BAŞINA DERT OLDU

Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Bayern Münih maçında AŞIRI KİLOLARI nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Ndombele’nin, kaldığı otele dönünce hamburger menü söylemesi bardağı taşıran son damla oldu.

RİZESPOR MAÇI KADROSUNA ALINMADI

Ndombele’nin hamburger kaçamağını öğrenen Teknik Direktör Okan Buruk’a çılgına döndü. Buruk’un yaşanan gelişme üzerine Ndombele ile özel olarak görüştüğü ve zayıflamadan tekrar forma giyeceğini iletti.

Yıldız oyuncunun bu nedenle Rizespor maçı kadrosuna alınmadığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.