Galatasaray’a transferleri yattı 'Tüm planlar altüst oldu'

Galatasaray’a transferleri yattı 'Tüm planlar altüst oldu'
Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Rıdvan Yılmaz ve Serge Aurier'den kötü haber geldi.

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Rıdvan Yılmaz'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yılmaz’ın Rangers'ta kalacağı yabancı kaynaklarda yer aldı. Aynı şekilde Sarı-kırmızılılar, daha önce anlaşmaya sağladığı Aurier'in transferinde anlaşmazlık yaşandığı öne sürüldü.

Angelino'nun ayrılmasının ardından sol bek bölgesindeki transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da listenin başında yer alan Rıdvan Yılmaz'dan kötü haber geldi.

gettyimages-1242348539.jpg

RIDVAN YILMAZ’DA RANGERS ENGELİ

Daily Record'ın yer verdiği haberde Rangers'ın, 22 yaşındaki Rıdvan Yılmaz için Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmediği ve oyuncuyu kadroda tutmak istediği belirtildi.

Rangers'ın, 4.5 milyon Euro'dan taviz vermediği ve bu transferin bu yüzden gerçekleşmediği öne sürüldü. Bu yıl Rangers formasıyla 17 resmi maça çıkan Rıdvan Yılmaz, 2 gol, 1 asistlik skor katkısı takımının önemli oyuncularından biri oldu.

SERGE AURİER TRANSFERİ DE Mİ YATTI?

Sarı-kırmızılılar, daha önce anlaşmaya sağladığı Aurier'in transferinde de askıya alındığı iddia edildi. Transfer ücretindeki çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle anlaşma şu an için bitirilemedi.
Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Serge Aurier, Afrika Kupası için milli takımda bulunuyor.

sergie.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.