Galatasaray Manchester United maçının tüm ayrıntıları belli oldu 'İşte muhtemel ilk 11'ler'

Galatasaray Manchester United maçının tüm ayrıntıları belli oldu 'İşte muhtemel ilk 11'ler'
Galatasaray, Manchester United maçının bütün detayları belli oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında bu akşam İngiltere'nin Manchester United takımı ile karşılaşacak.

RAMS Park'ta yapılacak maç, bu akşam saat 20.45'te başlayacak. Mücadeleyi EXXEN platformu üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Dev karşılaşmada düdük çalacak isim ise tecrübeli İspanyol hakem Jose Maria Sanchez olacak.

A Grubu'nda çıktığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik alan, 2 kez de yenilen sarı-kırmızılı takım, 4 puan topladı. Galatasaray, Almanya temsilcisi Bayern Münih'in yenilgisiz lider olduğu grupta averajla Danimarka'nın Kopenhag takımının ardından 3. sırada bulunuyor.

İngiliz temsilcisinde ise kart cezalısı Marcus Rashford'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Mauro Icardi.

Manchester United: Andre Onana, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Luke Shaw, Mainoo, McTominay, Antony, Bruno Fernandas, Garnacho, Hojlund.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.