Galatasaray her alanda zirvede! Kazanılan parayı koyacak yer bulamıyorlar

Galatasaray her alanda zirvede! Kazanılan parayı koyacak yer bulamıyorlar
Her alanda liderliğini sürdüren Galatasaray, adeta altın çağını yaşıyor. Galatasaraylı yöneticiler kazanılan parayı koyacak yer bulamıyorlar.

Tecrübeli yönetici Dursun Özbek ve Başarılı teknik diretör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeşil sahada ardı ardına başarılar elde ederken, finansal açıdan da büyük bir sıçrama yaşadı.

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle Süper Kupa'yı da müzesine götürecek olan Sarı-Kırmızılıları kimse durduramıyor.

Süper Lig'in bitime 7 hafta kala, ezeli rakibinin 2 puan önünde bulunan ve liderliğini koruyan Galatasaray, saha içindeki başarısını saha dışına da taşımayı başardı.

Kulübe ait yayımlanan faaliyet raporlarında, 1 Haziran 2023 ile 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 608 milyon TL kâr edildiği KAP'a resmen bildirildi.

1 Haziran 2022 ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında kasaya koyduğu yaklaşık 1 milyar TL'ye yaklaşan kulüp hasılatı, bir yılda 4.6 milyar TL seviyesine kadar yükseldi.

Özellikle loca kombine gelirlerinde rekor artış gözlemlenen bu dönemde, maçlarda kapalı gişe olan RAMS Park'tan Galatasaray'ın kasasına yaklaşık olarak 1.2 milyar TL girdi.

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, sponsorlukisim hakkı-reklam anlaşmalarında 900 milyon TL, Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı sayesinde 861 milyon TL, rekor kıran Sacha Boey satışından gelen 30 milyon Euro'yu da kâr hanesine ekleyerek adeta altın çağını yaşıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.