Galatasaray Falcao'nun fesih bedelini açıkladı!

Galatasaray Falcao'nun fesih bedelini açıkladı!
Galatasaray'da Radamel Falcao'ya fesih bedeli için 3 milyon euro ödendiği açıklandı.

Galatasaray Falcao için ne kadar ödedi!

Başkan Burak Elmas, bu sezon futbol takımının sporcu ücretlerinin 48.2 milyon Euro olduğunu ve sözleşmesi feshedilen Falcao’ya 3 milyon Euro fesih tazminatı ödeneceğini açıkladı.

Elmas'ın açıklamaları şöyle;

"Önemli bir transfer sezonunu geride bıraktık. Galatasaray'ın 1 senelik yönetim takdiri için, 1 sene herkesi mutlu etmek için yapacak transferlere lüksü yok. Cesaret göstererek, ince eleyip sık dokuyarak, 1 dönemlik değil 4-5 sene düşünerek yaptık. Biz ve bu işin başında yer alacak teknik direktörümüz, birbirimizi anlayarak büyük bir cesaret gösterdik ve Galatasaray'da belki de ilk kez böyle bir transfer dönemi geçirdik."

"Galatasaray transfer döneminde eleştirildi, rakiplerimiz bizden çok daha fazla ve hesapsız transferler yapıyorlar, bunun nasıl olduğunun takdirini sizlere bırakıyorum. Falcao'ya fesih bedeli ne kadar ödendi? Bu sene bütçemiz 48.2M€'ya indi, geçen sene 61.5'ti. Önümüzdeki sene kadromuzda kiralık olmadığı için ve uzun vadeli kontratlar imzaladığımız için bu kadroyla 30 milyona inecek, Önümüzdeki sene baştan beri hedefimiz olan 35 milyon bütçeye düşmeyi düşünüyoruz"

"Tüm teknik direktörlerimiz son derece cuzi sözleşmelere imza attılar. Önümüzdeki sene için de hocamızla çalışıyoruz, Florya'da yapısından, organizasyon şemasına, görev tanımına kadar ciddi bir çalışma var. Bundan sonra 1 sene değil, 5 sene devam edecek kontrol mekanizmaları kurulmuş bir sistemi uygulayacağız Galatasaray'da."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.