Galatasaray Al-Nassr’ın yıldızını renklerine bağlıyor ‘Futbol dünyası bu haberle çalkalanıyor’

Galatasaray Al-Nassr’ın yıldızını renklerine bağlıyor ‘Futbol dünyası bu haberle çalkalanıyor’
Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr sezon başında 30 milyon Euro renklerine bağladığı dünya yıldızı ile yollarını ayırıyor. 31 yaşındaki dünya yıldızı Galatasaray’a gelmek için gün sayıyor.

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr'a 30 milyon Euro karşılığında transfer olan Sadio Mane yeni takımındaki kariyerine fırtına gibi bir başlangıç yapmış, ancak son zamanlarda gösterdiği kötü performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Suudi basınında yer alan bilgilere göre, 31 yaşındaki yıldızın Avrupa'ya dönmek istediği ve peşinde olan Galatasaray'a sıcak baktığı aktarıldı.

Mane ve Ronaldo Al-Nassr'da parlıyor - KOHA.net

Al Nassr'da astronomik maaşlar kazanan Mane, Avrupa'ya dönebilmek için ücretinden feragat edeceğini dile getirdi. Suudi basınındaki haberde, maaş konusunda indirimi kabul ettiğini ve daha önceden kendisiyle ilgilenen Galatasaray'la yeniden görüşebileceği aktarıldı.

The Day Cristiano Ronaldo and Sadio Mané Shocked the World - YouTube

Senegalli futbolcu bu sezonun başında transfer olduğu Suudi ekibinde, 33 maçta 13 gol ve 7 asist ile takımına katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.