Futbolcular birbirine girdi 'Süper Amatör Lig'de gergin maç'

Futbolcular birbirine girdi 'Süper Amatör Lig'de gergin maç'
Afyon'da Süper Amatör Lig 17. haftasında Şuhut Belediye Hisarspor, sahasında Kocaöz Belediyespor maçı kavga olayları ile gündem oldu.

Afyon'da Süper Amatör Lig 17. haftasında Şuhut Belediye Hisarspor, sahasında Kocaöz Belediyespor ile karşılaşdı. Futbolcular arasında çıkan tartışma ve kavga sebebiyle 15 dakika duran maçta kırmızı kart gören bir oyuncuyu sakinleştirmek hiç de kolay olmadı.

Süper Amatör Lig 17. haftasında Şuhut Şehir Stadyumu'nda oynanan Şuhut Belediye Hisarspor - Kocaöz Belediyespor müsabakasında Şuhut Belediye, 7. dakikada Feyzullah Salman'ın golüyle öne geçen taraf oldu.

Zaman zaman gergin anların olduğu karşılaşma, tartışmalardan dolayı yaklaşık 15 dakika boyunca oynanamadı. Bu dakikalarda kırmızı kart gören bir oyuncuyu ise sakinleştirmek için ise büyük çaba sarf edildi.

Duraksamaların ardından tekrar başlayan maçta Kocaöz Belediyespor, 60. dakikada Aziz Öncül ile skoru 1-1'e geldi. Mücadeleyi Şuhut Belediye Hisarspor, 84. dakikada Mahmut Talha Ersoy'un attığı golle 2-1 galibiyeti yaşadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.