Futbol oynayan öğrencilerin üzerine yıldırım düştü

Futbol oynayan öğrencilerin üzerine yıldırım düştü
Japonya'nın Miyazaki eyaletinde futbol oynayan öğrencilerin üzerine yıldırım düşmesi sonucu 2’si ağır 18 yaralı hastaneye getirildiği aktarıldı.

Japonya'nın Miyazaki eyaletinde futbol oynayan öğrencilerin üzerine yıldırım düşmesi sonucu 2’si ağır 18 yaralı hastaneye getirildiği aktarıldı. Bir yolcu uçağı, yıldırım çarpması sebebiyle Kansai Havalimanına acil iniş gerçekleştirdi.

Japonya’nın farklı kesimlerinde etki gösteren olumsuz hava şartları hayatı felç etti. Miyazaki eyaletinde bulunan bir liseye ait sahada futbol oynayan öğrencilerin üzerine saat 14.30 sıralarında yıldırım düştüğü belirtildi. Yerel yetkililer, eyaletler arası bir turnuva sırasında gerçekleşen olayda 2’si ağır 18 kişinin yaralandığını, yaralıların da bölgedeki hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Bölgede etkili olan hava şartlarından hava trafiği de olumsuz etkilediği açıklandı. Japonya Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan paylaşımda Miyazaki Havalimanı'ndan 14.37’de kalkış yaparak Haneda Havalimanı'na hareket eden 122 yolcu ve mürettebatı taşıyan Japon Hava Yolları’na ait Boeing 737 tipi uçağa 2 kez yıldırım çarptı. Uçağın tedbir amacıyla 15:42'de Kansai Havalimanı'na acil iniş yaparken, yolcu ya da mürettebattan yaralanan olmadığı da aktarıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.