Freni boşalan kamyon 11 araca çarptı

Freni boşalan kamyon 11 araca çarptı
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde park halindeki bir kamyonun kontrolden çıkarak yokuş aşağı hareket etmesi sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazası, büyük maddi hasara yol açtı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Halil İmat'ın yönetimindeki 34 NOF 10 plakalı kamyon park edildikten kısa bir süre sonra frenlerinin boşalması sonucu hareket etmeye başladı ve Mehterçeşme Mahallesi'ndeki 1953. Sokak'ta ilerleyerek önce dört seyir halindeki araca ardından yedi park halindeki araca çarptı.

Kontrolsüz bir şekilde devam eden kamyon bir pideci dükkanının vitrinine girerek durabildi. Olay yerine hızla intikal eden polis itfaiye ve sağlık ekipleri olası bir facianın önüne geçmek için gerekli güvenlik önlemlerini alırken kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kamyon sürücüsü İmat, yaşananlarla ilgili olarak park ettikten sonra el freninin beklenmedik bir şekilde boşaldığını ve bu durumun kazaya sebebiyet verdiğini ifade etti. Kazada hafif sıyrıklarla kurtulan İmat, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını belirtti. Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, hasar gören araçlar ve kamyon, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Trafik, polis ekiplerinin kontrolünde bir süre sonra normale döndü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.