Fon vurgununda yeni gelişme 'Muslera'nın görüntüleri ortaya çıktı'

Fon vurgununda yeni gelişme 'Muslera'nın görüntüleri ortaya çıktı'
Medyada ‘fon vurgunu’ olarak adlandırılan olayın yeni görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Galatasaray’ın yıldızı Muslera’nın banka şubesine girip çıktığı ve para aldığı görüntüler ortaya çıktı.

TV100’de yer alan bilgilere göre, Aralarında birçok yıldız futbolcu ve iş insanın da yer aldığı ‘fon vurgununda’, Seçil Erzan’ın dolandırdığı isimlerden birisi de Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera oldu. Yıldız isim aynı zamanda dolandırılan kurbanlar arasındaki tek yabancı isim olma özelliğini de taşıyor.

Seçil Erzan, Muslera’yı defalarca arayarak, özel yatırımlar ve yüksek kar vaadinde bulundu. Erzan’ın anlattıklarına inanan Muslera parasını kaptırdı.

Ortaya çıkan yeni görüntülerde Fernando Muslera’nın Florya şubesine boş bir çanta ile geldiği ve şube personelleri tarafından karşılanarak şube müdürünün odasına götürüldüğü ve 10 dakika boyunca odada kaldığı görüntüler yer alıyor.

Görüntülerde, Muslera daha sonra hesabında bulunan parayı çekmek için bir başka banka temsilcisinin yanına elindeki çanta ile geliyor. Banka çalışanı önceden hazırladığı paraları tecrübeli file bekçisine teslim ediyor. İşlemi tamamladıktan sonra Muslera bankadan ayrılarak, parayı Seçil Erzan’ın şube müdürü olduğu şubeye gönderiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.