Firari 5 şüpheli tutuklandı

Firari 5 şüpheli tutuklandı
Kuşadası’nda farklı suçlardan aranması bulunan 5 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. 5 şüpheli tutuklandı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli Kuşadası polisinin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda farklı suçlardan aranması olan 3 şüpheliyi yakaladı. Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan R.U.’nun yakalandı. Kamu malına zarar verme suçundan aranan ve denetimli serbestlik şartlarını ihlal etmesinden dolayı 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.Ç. de yakalandı.

Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçlarından 4 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası olan R.K., tehdit ve hakaret suçlarından hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.G., tespit edildi ve yakalandı.

Ayrıca kamu malına zarar vermek suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.A’yı da polis ekipleri yakaladı. 5 şüpheli tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.