Fiat Nisan ayının ilk kampanyasını başlattı ‘Sıfır araç piyasası altüst olacak’

Fiat Nisan ayının ilk kampanyasını başlattı ‘Sıfır araç piyasası altüst olacak’
İtalyan otomotiv devi Fiat, 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için sıfır araç piyasasını altüst edecek ve Nisan ayının son gününe kadar devam ettireceği kampanyasını başlattı.

İtalyan otomotiv devi Fiat, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam etmekte olan krizi, durgunluğu kendi lehine çevirip, insanlar 2024 model araç sahibi yapıp satışlarını arttırmak, böylece otomotiv pazarındaki konumunu korumak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

FIAT TIPO

Dev firma, bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar çalışmaları neticesinde Nisan ayı kampanyasını resmen başlattı.

Fiat’ın en son gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan dev kampanyasının tüm detaylarını resmi internet sitesinden de duyurdu.

KROM DETAYLI YEN DİREKSİYON

Fiat’ın bu kampanyayı hayata geçirmesindeki asıl neden, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan krizin yaralarını sarmak ve potansiyel müşterilerini bu ve benzeri kampanyalarla cezbederek 2024 model araçlarının satış miktarını arttırmak.

7" RENKLİ GÖSTERGE PANELİ​​​​​​​

Fiat, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’nin en çok tercih edilen modeli olan ‘EGEA’ için Nisan ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde tüm detaylarını düşünerek hazırladı.​​​​​​​

Sıfır araç piyasasını altüst edecek olan bu dev kampanya, 2024 model araç sahibi olmak isteyenlerin kaçırmaması gereken büyük fırsatlardan biri olarak görülüyor.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

Fiat’ın resmi internet sitesinde de yayınlanan bu kampanya, 2024 model ‘EGEA’ sahibi olmak isteyenler tarafından şimdiden yoğun ilgi maruz kaldı.

Fiat, başlattığı bu dev kampanya kapsamında ‘EGEA’ modelinde 200 bin TL, 12 ay vadeli faizsiz kredi veya 300 bin TL 24 ay vadeli 2,39 faizli kredi imkanını içeriyor.

​​​​​​​SEDAN TASARIMI

Fiat’ın imza attığı bu büyük kampanyayı daha detaylı bir şekilde incelemek isteyenler, Fiat’ın resmi internet sitesini ziyaret ederek bütün detayları öğrenebilir.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-001.jpg

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.