FETÖ etkinliği valiliğin sitesinde!

FETÖ etkinliği valiliğin sitesinde!
Manisa Valiliği'nin internet sitesinde 2010 yılında Manisa’da düzenlenen 8. Uluslararası Türkçe Olimpiyatı etkinliği haberinin yer alması dikkat çekti.

FETÖ etkinliği valiliğin sitesinde!

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; etkinliğe katılan dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yaptığı konuşmada “Ben de 2003 yılında yapılan 1. organizasyondan itibaren bu zamana kadar tüm organizasyonlara katıldım. Bu akşam Manisa müstesna bir gece yaşıyor” dedi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından “Silahlı terör örgütünün Fethullahçı olduğunu o gece öğrendim, bana ahmak diyebilirsiniz” diyen Arınç, bizzat Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Yüksek İştişare Kurulu üyeliğine getirilmişti.

Manisa Valiliği’nin internet sitesine girenler, 8 Haziran 2010 tarihli haber ile karşılaşıyor. “8. Uluslararası Türkçe Olimpiyatı Manisa’da gerçekleşti” başlıklı haberde, Uluslararası Türkçe Öğretim Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından 8’incisi gerçekleştirilen, Uluslararası Türkçe Olimpiyatı’nın, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Vali Celalettin Güvenç’in katılımıyla Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleştirildiği ifade edildi. Habere göre, programda Arınç, konuşmasından sonra programın sponsoru olan OSB ve Yonca Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sait Türek’e katkılarından dolayı plaket verdi. Vali Celalettin Güvenç de, Erdenler Beton Ticaret AŞ. firmasının sahibi Mustafa Erden’e plaket sundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.