Ferbahçe'nin teklifi ortaya çıktı: Bonserviste iyileştirmeye gidilecek

Ferbahçe'nin teklifi ortaya çıktı: Bonserviste iyileştirmeye gidilecek
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için Milan oyuncusu Rade Krunic'e transfer teklifinde bulunduğu ortayaçıktı.

Yeni sezonda hızlı bir şekilde ilerlemek isteyen Fenerbahçe, kadro çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Fenerbahçe'nin Milan oyuncusu Rade Krunic'e teklif götürdüğü belirtildi.

NTV Spor'un La Gazzetta dello Sport'a dayandırdığı habere göre, Krunic'i isteyen sarı lacivertli kulüp, Bosnalı futbolcuya yıllık 3.5 milyon euroluk bir kontrat teklif etti. 29 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'nin ilgisine olumlu karşılık verirken, Milan ile bonservis bedeli konusunda pazarlıkların sürdüğü belirtildi.

TEKLİF DÜŞÜK BULUNDU

Haber detayında, sarı lacivertlilerin Krunic'e yaptığı teklifle Milan'a önerdiği rakamın uyumsuz olduğu vurgulanırken, "Fenerbahçe'nin 5 milyon euroluk bonservis bedeli teklifi kesinlikle çok düşük bir meblağ" ifadeleri kullanıldı.

TEKLİF İYİLEŞTİRİLECEK

Transferin ancak 15 milyon euroluk bir teklifle gerçekleşebileceği belirtilirken, "Bu nedenle, İstanbul takımı önümüzdeki birkaç saat içinde teklifi iyileştirmeye hazırlanıyor" iddiası ileri sürüldü.

Milan ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rade Krunic, geçen sezon kırmızı siyahlı takımla 34 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistle oynadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.