Fenerbahçe'ye bir Güney Koreli daha! Resmen girişimlere başladı

Fenerbahçe'ye bir Güney Koreli daha! Resmen girişimlere başladı
Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Celtic ve Rennes'in transfer etmek istediği Cho Gue Sung'u kadrosuna katmak için hamle yapmaya hazırlanıyor.

2022 Dünya Kupası arası sonrasında transfer çalışmalarını sıklaştırmaya başlayan Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcu Cho Gue Sung''u radarına aldı. Turnuvada attığı gol sonrası takipçi sayısı milyonlara ulaşan Cho Gue Sung''u ayrıca Rennes ile Celtic''te kadrosuna katmak istiyor.

FENERBAHÇE,GÜNEY KORELİ CHO GUE SUNG''A TALİP OLDU
Fenerbahçe, Jeonbuk forması giyen Güney Koreli futbolcu Cho Gue Sung''u transfer etmek istedi. Sarı-Lacivertliler, 24 yaşındaki golcü oyuncuya talip oldu. Celtic ve Rennes''in de istediği hücum oyuncusuna Süper Lig''den sadece Fenerbahçe talip oldu.

GANA''YA 2 GOL ATTI
2022 Dünya Kupası''nda Cho Gue Sung, Gana''ya karşı oynanan maçta 2 gol atmayı başardı. Güney Kore''nin 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahneye çıkan Sung, attığı 2 golle maçı 2-2''e getirmeyi başardı. Cho Gue Sung''un beraberliği getirmesine rağmen Gana, attığı üçüncü golle maçı 3-2 kazanmıştı. Cho Gue Sung, bu maçtan hemen sonra ise milyonlara ulaşan takipçisi oldu.

MİLYONLARA ULAŞTI
Gana maçından hemen sonra ise takipçi sayısı milyonlara ulaştı. Cho Gue Sung, maçtan önce 20 bin takipçisi bulunurken attığı iki gol sonrası taraftar akınına ulaşarak takipçi sayısını 1.6 milyona çıkardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.