Fenerbahçe'nin yıldızından kötü haber ‘Acıdan gözyaşlarını tutamadı’

Fenerbahçe'nin yıldızından kötü haber ‘Acıdan gözyaşlarını tutamadı’
Fenerbahçe’nin, PTT ile karşı karşıya geldiği maçta, Fenerbahçe’nin Polonyalı oyuncusunun yaşadığı sakatlık endişe yarattı.

Sultanlar Ligi’nin 11. Haftasında Fenerbahçe kendi evinde PTT ile karşı karşıya geldi. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelede sarı-lacivertliler rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. Fakat maç sırasında yaşanan bir sakatlık Fenerbahçe taraftarının zafer sevincini buruk yaşamasına neden oldu.

ekran-alintisi2.jpg

Fenerbahçe’nin yıldız pasör çaprazı Magdalena Stysiak, mücadelenin ikinci setinde rakibin hücumu sırasında bench kısmına giden topu çıkarmak isterken sağ omzunun üstüne düşerek sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

ekran-alintisi3.jpg

Sakatlık sonrası kenara getirilen ve çektiği acı nedeniyle gözyaşlarına hakim olamayan Polonyalı yıldız maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

ekran-alintisi.jpg

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Tüm mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Omzum iyi. Kötü düştüm ama hiçbir şey olmadı, merak etmeyin. Bir sonraki maçta görüşürüz” ifadelerine yer verdi.

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.