Fenerbahçeli futbolcular ölümden döndü 'Olaylı derbinin tüm ayrıntıları'

Fenerbahçeli futbolcular ölümden döndü 'Olaylı derbinin tüm ayrıntıları'
Dün gece oynanan ve büyük skandallara ev sahipliği yapan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son düdüğünden sonra yaşananlar uzun süre gündemden düşmeyecek gibi görünüyor.

Dün akşam oynanan ve yeşil sahalarda görmek istemediğimiz olaylarla sonlanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son düdüğünün hemen ardından yaşanan patlak verdi.whatsapp-image-2024-03-17-at-23-57-28.jpeg

Maçın son düdüğünden sonra sahaya dalan Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçeli futbolcuları adeta linç etmek isterken ellerine ne geçirdilerse saldırıya geçtiler.

Kimi korner direğini yerinden söküp sivri ucuyla futbolcuların üzerine yürürken, kimi de davul tokmağı alarak futbolculara saldırdı.

whatsapp-image-2024-03-17-at-23-23-10-1.jpeg

Bu skandal sonrası sosyal medyada, "Fenerbahçeli futbolcular ölümden dönmüş. Böyle rezalet görülmedi" yorumları yapıldı.

gi5nixhxgaaccus-2-001.jpeg

Maçın ardından da olaylar dinmedi. Bir grup Trabzonspor taraftarı, Fenerbahçe kafilesine saldırmak için organize oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları çağrıda, Trabzonsporluları Fenerbahçe kafilesine saldırmak için havalimanına edildi.

​​​​​​​

Dün gece yaşanan bu skandalların ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası soruşturma başlatıldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

whatsapp-image-2024-03-17-at-23-46-54.jpeg

Bakan Yerlikaya açıklamasında, “Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır.

Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.