Fenerbahçe’den Galatasaray’a tokat gibi cevap ‘Kişi kendinden bilir işi’

Fenerbahçe’den Galatasaray’a tokat gibi cevap ‘Kişi kendinden bilir işi’
Dün akşam Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe Alanyaspor maçını yöneten hakeme sosyal medyadan sert ifadeler kullanan Galatasaray'a, Fenerbahçe'den cevap geldi.

Dün akşam oynanan Fenerbahçe Alanyaspor maçının 2-2’lik bir skor ile sona ermesinin ardından, Fenerbahçe liderlik tahtını Galatasaray’a kaptırdı.

Karşılaşma sonunda Galatasaray resmi X hesabından yaptığı açıklamada maçın hakemini sert bir dille eleştirmişti.

Galatasaray resmi X hesabından yaptığı açıklamada, “Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı... Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!” İfadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Fenerbahçe resmi X hesabından yaptığı açıklamada, “Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz; ‘Kişi kendinden bilir işi…’Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak; algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK" Şeklinde tokat gibi bir açıklamada bulundu.

ekran-alintisi8.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.