Fenerbahçe Sivasspor deplasmanına hazırlanıyor

Fenerbahçe Sivasspor deplasmanına hazırlanıyor
Süper Lig'in 33. haftası kapsamında deplasmanda Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, hazırlıklarına devam ediyor.

18 Nisan tarihinde Avrupa Konferans Ligi kapsamında Olympiakos ile kendi evinde karşı karşıya gelen ve penaltı atışlarında rakibine kaybederek Avrupa macerası sona eren Fenerbahçe’de bütün odak Süper Lig’e çevrildi.

Resim

Sarı lacivertliler Süper Lig’in 33. haftası kapsamında 22 Nisan pazartesi günü deplasmanda Sivasspor maçı için hazırlıklarını, bugün yapılan antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde, son günlerde aldığı kararlarla sık sık eleştirilen tecrübeli teknik direktör İsmail kartal önderliğinde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle hızlı bir başlangıç yaptı.

Resim

Hemen ardından sarı lacivertliler pas çalışması ve yapılan çift kale maçla bugünkü antrenmanı tamamlamış oldu.

Fenerbahçe’nin resmi X hesabından yapılan paylaşımlarda da, sarı lacivertli oyuncuların antrenman sırasında çekilen fotoğrafları paylaşıldı.

Resim

Olympiakos yenilgisinin ardından Süper Lig’de rakiplerini mağlup ederek yoluna yüksek moralle devam etmek isteyen Fenerbahçe’de futbolcuların antrenmanları, yöneticilerin ise çalışmaları aralıksız olarak devam edecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.