Fenerbahçe-Maribor maçı yarıda kesildi

Fenerbahçe-Maribor maçı yarıda kesildi
UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe, konuk olduğu Maribor karşısında 66. dakikaya 1-0 üstünlükle girdi. Sloven seyircilerin Fenerbahçe taraftarının pankartına müdahale etmesinin ardından tribünlerde büyük bir gerginlik yaşanırken mücadele uzun süre boyunca oynanmadı. Slovenya polisi, Fenerbahçe taraftarına biber gazı ile müdahale etti.

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda ilk maçı 3-1'lik skorla kazanan Fenerbahçe, Maribor deplasmanında da oyunun hakimi olan taraftı.

Sarı-lacivertli ekibin 1-0 üstünlüğüyle devam eden mücadelenin 66. dakikasında tribünlerde büyük bir kavga çıkarken, karşılaşma dakikalarr boyunca oynanamadı. UEFA yetkileri temsilcilerle iletişime geçerken, Fenerbahçe taraftarının tribünü boşaltması için yetkililer tarafından anons geçildi.

SLOVEN POLİSİNDEN FENERBAHÇE TARAFTARINA BİBER GAZI

Fenerbahçe taraftarı, Sloven seyircilerin tahriklerinin üzerine polis tarafından da sert bir müdahaleye maruz kaldı. Sarı-lacivertli taraftar grubunun pankartını ele geçiren Sloven taraftarların ardından tribünde başlayan gerilime müdahale eden polis, Fenerbahçe seyircisine yönelik sert bir şiddet uyguladı.

30 DAKİKANIN ARDINDAN MÜCADELE DEVAM ETTİ

Yaklaşık 30 dakika boyunca duraksayan karşılaşma, Fenerbahçe taraftarının tribünü tamamen boşaltmasının ardından devam etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.