Fenerbahçe inat etti: İşte yeni Krunic teklifi

Fenerbahçe inat etti: İşte yeni Krunic teklifi
Rade Krunic için götürdüğü teklifi reddedilen Fenerbahçe'nin yeni bir teklif yaptığı öğrenildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, AC Milan Teknik Tirektörü Stefano Pioli’nin, “Takımda kalacak” demesine karşın Fenerbahçe’nin Rade Krunic isteği sürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın en çok istediği oyuncu olduğu belirtilen Boşnak yıldız için yönetimin İtalyan devine bonuslarla birlikte yeni bir teklif yaptığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Krunic inadı bitmek bilmiyor. Kartal, yönetimden ısrarla 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu istiyor. Başkan Ali Koç da bu isteği yerine getirmek için elinden geleni yapıyor. Milan'da özellikle Pioli'nin öğrencisini bırakmaya hiç niyeti yok.

Pioli, 4-1 kazanılan Torino maçından sonra yaptığı açıklamada, ''Krunic takımda kalacak'' ifadelerini kullandı. Ancak İtalyan hocanın bu sözleri de Fenerbahçe'ye geri adım attırmak için yeterli olmadı.

KULÜPTEN YENİ TEKLİF

Sarı-lacivertlilerin Boşnak orta saha oyuncusu için ilk teklifi 6 milyon euro olmuştu. Ardından bu rakam 9+1 milyon euroya çıktı. Fenerbahçe Yönetimi'nin Milan'a son teklifinin ise bonuslarla birlikte 12 milyon euro olduğu kaydedildi.

Kanarya'nın Krunic konusunda bu kadar ısrarcı olmasının nedeni, sadece Kartal'ın oyuncuyu çok istemesi değil. Aynı zamanda yıldız futbolcunun da Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istemesi. Edin Dzeko'nun, vatandaşı ve Bosna Hersek Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Krunic ile sık sık görüştüğü belirtildi.

3 MİLYON EURO MAAŞ, 4 YIL SÖZLEŞME

İtalyan basını, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Fenerbahçe ile 3 milyon euro maaş üzerinden 4 yıllık sözleşme için el sıkıştığını yazmıştı. Sarı-lacivertliler, Milan'ı da ikna etmek için sonuna kadar bastırmaya kararlı. Bu arada Kartal'ın, gelmesi halinde hemen takıma monte etmek için Krunic'in her maçını takip ettiği, oyuncuyla ilgili detaylı raporlar hazırladığı öğrenildi.


İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.