Fenerbahçe gözünü Atletico Madrid'in yıldızına dikti

Fenerbahçe gözünü Atletico Madrid'in yıldızına dikti
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için flaş bir transfer hazırlığının içerisinde. Sarı lacivetrliler gözünü Atletico Madrid’in yıldız ismine dikti.

Tecrübeli teknik adam İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de üst düzey yöneticiler ara transfer dönemi için çalışmalarına farklı bir boyut kattı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda flaş bir transfer hamlesinde bulunduğu bilgisi elde edildi.

Elde edilen bu bilgilere göre, Fenerbahçe, milli takımımızın yıldızı Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli savunmacıyı kiralık olarak renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe’li yöneticilerin Atletico Madrid’li yöneticiler ile görüşmelerde bulunduğu ve yıldız oyuncuyu kiralamak için büyük aşama kaydettiği aktarıldı. 27 yaşındaki savunmacı bu sezon La Liga devinde 5 kez forma giyme şansı yakaladı. Çağlar Söyüncü bu müsabakalarda toplam 74 dakika sahada kaldı.

Milli futbolcu, sezon başında bonservis bedeli olmadan Atletico Madrid'e imza attı. Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

27 yaşındaki yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro. Milli takımımızda 55 maça çıkan Çağlar Söyüncü, bu maçlarda 2 kez gol sevinci yaşadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.