Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

Fenerbahçe bitti demedi

İki rakibinin de puan kaybettiği haftada formsuz rakibine karşı farklı kazanarak moral bulan Fenerbahçe, Trabzonspor’a lig daha bitmedi mesajını verdi.

İlk yarıda zaman zaman temponun yükseldiği zaman zaman da golü bulmanın rahatlığıyla da Fenerbahçe’nin daha kontrollü oynadığı bir maç izledik. 1-0 her zaman riskli bir skordur ve Fenerbahçe taraftarının kafasında da hep bir ‘acaba’ düşüncesi vardı.

İkinci yarıda 2-0’ın da gelmesiyle birlikte Fenerbahçeli futbolcuların kendilerine güveni geldi ve daha baskılı bir oyun görmeye başladık.

Mesut Özil mükemmel bir performans sergiledi ve net 3 gollük pası harcandı. Rossi iyi oyununu tabelaya yansıtamadı.

Ferdi Kadıoğlu nerede görev verilirse verilsin bu takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu gösterdi ve adeta sağ koridoru tek başına kullandı.

Szalai 4’lü sistemin kurbanı olmuştu. Vitor Pereira’nın tekrar 3’lü sistemde takımını sahaya sürmesiyle birlikte formasına kavuştu ve iyi oyununu 2 asist yaparak süsledi.

Crespo yine mücadeleci oyununu gösterdi ve taraftarın gönlünü kazandı.

Serdar Dursun oyuna girdiği andan itibaren müthiş bir özveriyle oynadı. Süper lig santraforu olduğunu gösterdi ve son golü de yoktan var ederek hattrick yaptı.

Arda Güler’i de son goldeki soğukkanlılığı ve attığı pastan dolayı tebrik ediyorum. Yolu ve bahtı açık olsun.

 

Vitor Pereira’nın yönetim ve medya baskılarına aldırış etmeyerek, oyuncularının da alışık olduğu 3’lü sistemle takımı sahaya sürmesini de takdir etmek gerek. Kulübede bir an bile durmayan ve gollerde havaya uçan Vitor Pereira’dan bu maçta pek eser yoktu. Yönetimle arasında iplerin koptuğunun göstergesi olarak okuyorum bu durumu. Bu ligde yabancı hocaların zor şartlarda çalıştığı medya baskılarına maruz kaldığı hepinizin bildiği bir gerçek. Nitekim Sergen Yalçın ve Fatih Terim’e medyadan aynı baskıyı ve eleştirileri göremiyoruz.

Gelelim Fenerbahçe yönetimine... Medya’nın önüne Vitor Pereira’yı atmakla bu işler olmaz. Lakabının da hakkını veren tv yorumcusuyla Fenerbahçe teknik direktörünü pasifize etmeye çalışmayın. Memnun değilseniz gönderin!

Bir yorumcunun Fenerbahçe gibi bir kulüp üzerinde nasıl bu kadar söz hakkı olur? Fenerbahçe’nin başkanı yok diyordum ama başkan yarısı var anlaşılan!

Fenerbahçe yönetimi bu kulübün ağırlığının farkına varmalı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları