Fatsa Fener Adası'na görkemli açılış

Fatsa Fener Adası'na görkemli açılış
Ordu'nun Fatsa ilçesinde yapımı tamamlanan 'Fener Adası' düzenlenen törenle açıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 'Fener Adası' düzenlenen görkemli törenle açıldı. Geçen yıllarda kayalık halinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonucu ada haline gelen alan, doğal yapısı korunarak turizm kullanımına açıldı.

"BÖLGEMİZ İÇİN ÖRNEK BİR ÇALIŞMA"

aw028158-02.jpg

Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bölgedeki çoğunluğun farkında bile olmadığı kayalığı sevimli bir ada haline getirdik. Adamızın açılışını yapmaktan son derece mutluyum. Ordu’nun yüzölçümünde yarısı kara, yarısı kadar da denizimiz var. 6 bin kilometre toplam alanımız var.

aw028158-07.jpg

Fatsa Fener Adamızı turizm alanı haline getirdik. Fatsa ilçemizin özel bir yeri var bizim için. Kısa zamanda bu adamız herkesin uğradığı bir nokta olacak. Burası, çevreyi bozmadan doğal yapısı korunarak yapıldı. Kayalığın yapısının bozulmamasına özen gösterdik. Bölgemiz için örnek bir çalışma yaptık. Herkesin ilgisini çekecek Fener Adamız çok güzel oldu. Tüm Ordumuza hayırlı olsun” diye konuştu.

aw028158-10.jpg

Ordu Valisi Muammer Erol ise bölgeye yakışır bir proje olan Fener Adası'nın açılışını gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Gerçekleşen açılışa çok sayıda protokol üyesi ve davetli katıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.