Fatih Terim Yunanistan’da da tarih yazıyor 'Yunan basını sadece onu konuşuyor'

Fatih Terim Yunanistan’da da tarih yazıyor 'Yunan basını sadece onu konuşuyor'
Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ilk maçında deplasmanda en zorlu rakibi olan Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Terim’in öğrencileri 1-0 geriye düştükleri mücadeleden galip ayrılmayı başardı.

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk heyecanı aralıksız devam ediyor. Fatih Terim’in öğrencileri Panathinaikos ile en zorlu rakibi Olympiakos karşı karşıya geldi.

Deplasman maçına emin adımlarla giden Fatih Terim ve öğrencileri 1-0 geriye düştükleri maçta inanılmaz bir performans sergileyerek karşılaşmadan 3-1’lik bir skorla galip gelmeyi başardılar.

Fatih Terim ve oyuncularının göstermiş oldukları bu azim, Yunan basınında da geniş yer buldu. Ligin en zor deplasmanı olarak görülen Olympiakos deplasmanında 1-0 geriden gelip 3-1’lik skorla sahadan ayrılan Fatih Terim Yunanistan’da da tarih yazıyor.

Maç sonrası Play-off ile ilgili konuşan Fatih Terim, “Şampiyon olmak istiyoruz. Biraz geriden geliyor olabiliriz ama play-off'ta 10 maç var ve bu da 30 puan anlamına geliyor. Play-off'a birinci sırada girmen başarılı olacağın anlamına gelmiyor. Bu süreçte önümüzdeki maçları kazanarak istediğimiz konuma gelebileceğimize gönülden inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.