Fatih Portakal'dan bomba kulis 'İmamoğlu'nun yerine gelecek ismi açıkladı'

Fatih Portakal'dan bomba kulis 'İmamoğlu'nun yerine gelecek ismi açıkladı'
Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında bomba kulis bilgisini açıkladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yerine gelecek isimleri saydı.

Seçimler geride kaldı, ancak gündem hala seçim. Özellikle bu hafta, itiraz edilmeyen illerde ve ilçelerde önemli devir teslim törenleri gerçekleşti. Her zamanki gibi, bu seçimde de en çok tartışılan şehir yine İstanbul oldu. CHP, Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da güçlü bir performans sergiledi, oylarını artırdı ve belediye sayısını genişletti.

DEDETAŞ'IN YENİ DÖNEMİ

Bu seçimde en dikkat çeken ilçelerden biri tartışmasız Üsküdar oldu. AK Parti, mevcut başkan Hilmi Türkmen'e karşı CHP'den Sinem Dedetaş'ı aday gösterdi. 31 Mart gecesi oyların yüzde 49,90'unu alan Sinem Dedetaş, bir dönemi sona erdirerek Üsküdar'ın yeni belediye başkanı oldu. Rakibi Hilmi Türkmen ise yüzde 42,37 alarak seçimi kaybetti.

KULİSLERİ SALLAYAN İDDİA

Dün mazbatasını alan Sinem Dedetaş, görevine resmen başladı. İlk görev gününde Dedetaş hakkında çarpıcı bir kulis bilgisi ortaya atıldı. Bu bilgiyi paylaşan isim ise Fatih Portakal oldu. Portakal, Dedetaş'ın gelecekte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için düşünüldüğünü ifade etti. Ayrıca, Dedetaş için "İmamoğlu'nun güvendiği bürokratlardan" ifadesini kullandı.

DİĞER BAŞKAN ADAYLARI

Portakal'a göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen diğer isimler arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Şişli Belediye Başkanı Emrah Şahan bulunuyor. Ekrem İmamoğlu da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçmeden önce Beylikdüzü Belediye Başkanlığı görevini üstlenmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.