Fatih Altaylı’nın Hakan Ural yorumu sosyal medyayı salladı 'Az bilmenin veya hiç bilmemenin verdiği cüret…'

Fatih Altaylı’nın Hakan Ural yorumu sosyal medyayı salladı 'Az bilmenin veya hiç bilmemenin verdiği cüret…'
Fatih Altaylı’nın YouTube kanalındaki bir yayın esnasında Hakan Ural ile ilgili yorumları gündeme bomba gibi düştü. Duyanlar kulaklarına inanamadı.

İran-İsrail arasında çıkan gerilim sonrasında TV’deki analizleriyle gündeme gelen Hakan Ural, konuşulmaya devam ediyor. Ural ile ilgili soru sorulan Fatih Altaylı da gündeme dahil olarak sert ifadelerde bulundu.

Altaylı, sert eleştirilerini “Hakan Ural’a kızmıyorum” diyerek sürdürdü. Altaylı’nın ifadeleri, yayını izleyenleri şaşkına çevirirken Ural’ın bu sözlere karşılık verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

YORUMLARI ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

Hakan Ural’ın ‘yorumcu’ kimliğiyle ekranlarda farklı konu başlıkları hakkında fikir belirtmesi, sosyal medya kullanıcıları arasında çok tartışılan konular arasına girdi. Son günlerde konuşulan gündeme, Gazeteci Fatih Altaylı da kendisine yöneltilen soruyla dahil oldu.

fati.jpg

Son olarak İran-İsrail gerilimi üzerine Ural’ın da yorumlarda bulunması, Fatih Altaylı’nın YouTube programında da soru olarak Altaylı’ya geldi. Ünlü gazeteci soru karşısında “Bu konuyu Hakan Ural gibi bir uzman varken neden bana soruyorsun? Niçin benim saçma sapan fikirlerimi dinliyoruz?” şeklinde ironi içeren bir cevapta bulundu.

“AZ BİLMENİN VEYA HİÇ BİLMEMENİN VERDİĞİ CÜRETLE CEVAP VEREBİLİR”

Altaylı, Ural ile ilgili görüş ve eleştirilerini sürdürdü. Hakan Ural’a kızmadığını belirten Altaylı, “Hakan Ural az bilmenin veya hiç bilmemenin verdiği cüretle kendisine sorulan her şeye cevap verebilir” ifadelerini kullandı. Öte yandan Ural ile oturup konuşabileceğini ve magazin gündemine dair görüşlerini dinleyebileceğini söyleyen Altaylı, bunun dışında Ural’ın söz konusu yorumlarını dinleyip tartışmayacağını ifade etti.

‘KABAHAT SORANDA’

Sert eleştirilerini sürdüren Altaylı, şu ifadeleri kullandı “Benim merak ettiğim, kim hangi zeka hangi fikir, hangi algıyla Hakan Ural'ı çağırıp görüşlerine başvuruyor. Mesele Hakan Ural'ın bir şey söylemesi değil ama onu milyonlarca kişinin izlemesi planlanan bir yere çağırıp görüşünü sorduğun zaman kabahat sendedir. Hakan Ural, 'Murat Kurum' dedi, Murat Kurum'un halini gördük. Hakan Ural'ı bu konularda konuşmak için çağıran Hakan Ural'dan daha cahildir."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.