Ezgi Mola'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Ezgi Mola'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. İkili, sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla bebeklerinin cinsiyetini duyurdu.

Aslı ERDOĞAN / KAMU SON HABER

Masumlar Apartmanı, Kocan Kadar Konuş, Organize İşler, Erşan Kuneri ve Maide'nin Altın Günü gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan başarılı oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta evlenmişti.

ekran-alintisi-002.jpg

ezgi-mola.jpg

CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Enis Arıkan'ın düzenlediği sürpriz partide çiftin erkek bebek beklediği öğrenildi. Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı'ya bu heyecanlı günlerinde Murat Boz, Sinan Engin-Ayşe Engin, Oğulcan Engin, Berfu Yenenler-Eser Yenenler ve Enis Arıkan eşlik etti.

"BİZİMKİLER DÜĞÜN DAHİ YAPMADI, BABY SHOWER DA YAPMAZDI"

Parti sonrası Instagram hesabından açıklama yapan oyuncu Enis Arıkan "Tabi ki de partiyi ben organize ettim. 2 gün önce öğrendim ve cinsiyeti sadece ben biliyordum. Bizimkiler böyle süslü şeyler sevmez, ben de böyle şeyleri çok seviyorum. Geyik olsun... Alaçatı'da olan arkadaşlarımızı davet ettim güldük, eğlendik. Bizimkiler düğün dahi yapmadı böyle baby shower falan yapmazlardı. Ben hırsımdan yaptım tabi" dedi.

enis.jpg

Oğulcan Engin, ünlü çiftin bebeğinin cinsiyetini öğrendikleri anı, "Mustafa Jr. geliyor" notuyla paylaştı.

berfu.jpg

ezgi-mola1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.