Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Eray Sezgin

Eray Sezgin

KALE ARKASI

EYT'li futbolcuların Fenerbahçe'de yeri yok

Fenerbahçe'de işler yolunda gidiyor. Kayserispor karşısında iyi bir takım oyunuyla gelen 3 puan ve İrfan Can'ın artık tamamen saha içine odaklanması Fenerbahçe için önemli bir kazanç. Mesut Özil'in kadro dışı bırakılması Fenerbahçe'ye hiçbir şey kaybettirmedi, aksine İrfan Can kazanıldı.

İsmail Kartal'ın oyuncu grubunu bir araya getirmesinde elbette payı var ama en büyük pay Mesut Özil'i kadro dışı bırakma kararı alarak aklı saha içinde olmayan diğer futbolculara da gözdağı veren yönetimin. Fenerbahçe yönetimi Vitor Pereira ayrılığından sonra bazı futbolcuların performansında bir değişiklik olmaması hatta daha da düşüşe geçmiş olmalarından akıllanacak olacaklar ki böyle doğru bir kararı geç de olsa aldılar. Yönetimin bundan sonra da bu kararının arkasında olması ve geri adım atmamaları kesinlikle Fenerbahçe'nin yararına olacaktır. EYT'li futbolcuların Fenerbahçe'ye kazandıracağı hiçbir şey yoktur. Hatta koca bir sezon bu futbolcuların sırtını sıvazlamaktan dolayı kaybedilmiştir.

 

Altay, Kim Min Jae, Osayi, Crespo, Zajc, İrfan Can, Ferdi ve Arda Güler bu performanslarını devam ettirdikleri taktirde takım iskeletini oluşturacaklardır. Fenerbahçe yönetimi artık teknik direktör kararını vermeli ve bu sürece noktayı koymalıdır. Çünkü bu süreç İsmail Kartal gibi Fenerbahçe camiasının değerli bir ismine de zarar vermektedir. Yönetim bir an önce teknik direktörünü belirlemeli ve bu doğrultuda da transfer çalışmalarına başlamalıdır. Fenerbahçe'nin kaybedecek bir sezonu daha yoktur.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları