Eylem Tok ve oğlu krallar gibi yaşıyor ’50 katlı rezidansta milyonluk evde kalacaklar’

Eylem Tok ve oğlu krallar gibi yaşıyor ’50 katlı rezidansta milyonluk evde kalacaklar’
Eylem Tok ve oğlunun 50 katlı rezidansta milyonluk evde kaldığını avukat açıkladı.

Türkiye Eyüpsultan'da yaşanan feci kaza sonrasında yaşanan firari kaçışı gündeme gelmeye devam ediyor. Eylem Tok oğlu ile birlikte Mısır ve ardından ABD'ye kaçmıştı. Son yaşanan gelişmede Eylem Tok'un bir rezidans tuttuğu ve aylığının 320 bin lira olduğu öne sürüldü. Tok'un 1 yıllık peşin ödemesi ise, "1 yıl gelmeyeceğini gösteriyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

İstanbul Eyüpsultan'da, Oğuz Murat Acı'nın öldüğü, dört kişinin yaralandığı trafik kazasına ilişkin soruşturma sürüyor. Kaza sonrası Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, önce Mısır'a sonra da ABD'ye kaçması gündem olmuştu.

eylem-tok-2.webp

“AYLIK 320 BİN LİRAYA REZİDANS KİRALAMIŞLAR”

Bu sefer ise kazaya ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı. Eylem Tok ve oğlunun bir rezidansta ev kiraladıkları öne sürüldü. Rezidansın fiyatı ise dudak uçuklatıyor. Aci ailesinin avukat Hacı Orhan, "Rezidans tuttular, kirasını peşin ödediler’ şeklinde bir mesaj gönderdiler Amerika'dan. Aylık kirası 10 bin dolar. Bu da 1 yıl dönmeyeceklerini gösteriyor." Şeklinde konuştu.

Rezidansın 50 katlı olup 29. katta yer aldığını söylerken, fiyatı ise Türk parasıyla 320 bin lira olduğu ortaya çıktı. Takvim Gazetesi'de geçtiğimiz günlerde haberi duyurmuş, ancak detayları ise yeni ortaya çıktı.

Avukat ailenin isteğiyle Amerikan konsolosluğuna yaşananları anlatan bir yazı yazacaklarını da belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.