Evine gelen eski eşini öldürdüğü iddia edilen zanlı tutuklandı

Evine gelen eski eşini öldürdüğü iddia edilen zanlı tutuklandı
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde evine gelen eski eşini öldürdüğü suçlamasıyla yakalanan zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde evine gelen eski eşi Sevgi Taşkan’ı aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğü öne sürülen zanlı H.U. sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edilerek mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılan H.U., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddiaya göre, eski eşi H.U. ile 4 ay önce boşanan Sevgi Taşkan, önceki akşam eski eşinin bulunduğu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki evine gitti.

Gece eve gelmeyen annesini merak eden kızı, babasının yaşadığı eve geldiğinde annesi Sevgi Taşkan’ı yerde kanlar içinde buldu. Genç kızın çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen ekipler, Sevgi Taşkan’ın ensesinden tabanca ile vurularak öldüğünü belirlerken, polis ekipleri olayda kullanıldığı belirlenen silahı da odada yerde buldu.

aw081466-01.jpg

Olayın ardından kayıplara karışan H.U. ise polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası kısa süre içerisinde saklandığı yerde yakalandı. Gözaltına alınan H.U., doktor raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Sevgi Taşkan’ın cansız bedeni olay yerinde nöbetçi cumhuriyet savcısının ön otopsisinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

aw081466-02.jpg

Yakalanan eski eş H.U. ise sorgulamasında, eski eşinin alkollü bir şekilde eve geldiğini iddia ederek, daha sonra aralarında tartışma çıktığını, kendisine hakaret etmesinin ardından darp edip daha sonra silahla vurarak olay yerinden kaçtığını ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.