Evinde şeker krizine girdi! Ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı

Evinde şeker krizine girdi! Ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde tek başına yaşadığı evde şekerin düşmesi sonucunda fenalaştı.

Olay Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre tek başına yaşayan şahış bir anda şekerinin düşmesiyle fenalık geçirdi.

İlk olaya kimin müdahale ettiği bilinmemekle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarla birçok ekip olay yerine gönderildi.

aw072947-01.jpg

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, sağlık ve polis ekipleri olay yerine gelip cam ve pencereleri kırarak fenalaşan şahısa müdahalede bulundu.

Kersü’nün garip sesler çıkardığını, kapısı kilitli olduğu için içeri giremediklerini belirtti.
İtfaiye görevlileri evin kapısını camını kırıp içeri girerken, içeride bulunan ve şekeri düştüğü için şeker krizine girdiği belirlenen Kemal Kersü’ye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yattığı yerde yapıldı. Müdahalenin ardından şekeri normale dönen ve daha önce de aynı şekilde hastaneye götürüldüğü belirlenen Kemal Kersü, tedavi için ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

aw072947-03.jpg

Kemal Kersü’nün Ufuk Apartmanı'nın zemin katında tek başına yaşadığını belirten komşuları, kimsesi olmadığını, evin yedek anahtarının ev sahibinde olduğunu, ev sahibi işte olduğu için 112’ye ihbarda bulunduklarını dile getirdi.

aw072947-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.