Ev alacaklara müjdeli haber son dakika geldi

Ev alacaklara müjdeli haber son dakika geldi
Ev alacaklara bankalardan müjdeli haber geldi. 350 bin TL'ye kadar konut kredisi ev alacaklara verilecek. 350 bin TL konut kredisi ihtiyacı olan müşterilere 120 ay vadeli olarak yeni bir kredi kampanyası başladı. İşte ayrıntılar...

Ev Alacaklara Müjdeli Haber! 350 bin tl'ye kadar

Şartlar belli oldu. Bankalardan ev sahibi olmak isteyenlere müjde. Son dakika kredi haberi geldi. 3 ay ertelemeli olacak ilk kredi taksit ödemesinde toplamda 120 ay vadeye kadar kredi başvurusu yapacak olan kişiler şartlara uygun olmaları durumunda aynı gün içinde kredi onayı alabilecekler. 350 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanmak istiyorsanız bankaların kredi politikalarına uygun müşteri olmanın şartı vardır. konut kredisi alacak olan kişiler belirtilen şartlar dahilinde aldıkları evin ekspertiz değeri ne göre kredi kullanacaklar ve bankaların kredi politikalarına uygun olmanız durumunda sizlere konut kredisi 350.000 TL olarak onaylanacaktır. 

Ziraat Bankası 350 bin TL'ye kadar konut kredisi kampanyası...

Ziraat Bankası üzerinden 350 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanmak isteyenler en yakın Ziraat Bankası şubelerine giderek kimlik gelir belgesi ve alacakları evin tapu belgeleri ile birlikte başvurularını gerçekleştirebilir. Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu yapmak isteyenler alacakları evin ekspertiz değerinin yüzde doksanına kadar kredi kullanabilecekler. Ziraat Bankası 350 bin TL'ye kadar vereceği bu krediler de emekli olan ve çalışan kişilere hızlı bir şekilde onay verecektir. Ziraat Bankası kredi kullanan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda en az 6 aydır aynı işyerinde sigortalı olarak çalışmasını da isteyecektir.

Vakıfbank'tan sarıpanjur konut kredisi 350.000 TL anında onay verilecek...

Vakıfbank üzerinden de konut kredisi kullanmak isteyen kişiler 350 bin TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi onayı alabileceklerdir. Vakıfbank şubelerine giderek konut kredisi başvurusunda bulunabilir onaylanan kredi hemen kullanabilirsiniz. 120 ay vadeye kadar verilecek olan konut kredilerinde banka düşük faiz oranları ile sizlere yardımcı olurken alacağınız sıfır ev ve Vakıf bank'ın anlaşmalı olduğu firmalar üzerinden yapacağınız işlemlerde daha düşük faizlerle kredi kullanabileceksiniz.

QNB Finansbank Kimlikle, Gelir Belgesiz, Herkese 6.000 TL Kredi Ödemesi Yapacak, Acil Nakit İsteyenlere Müjde...

Vakıfbank konut kredisi başvurusu sadece banka şubelerinden evraklarınız ile birlikte giderek başvuru yapmanız ile gerçekleşecektir. 120 ay vadeli almış olduğunuz konut kredisinde ilk taksit ödemesini dilerseniz 3 ay erteleme yapabilir daha sonraki Kredi ödemelerinizi de 3 aydan ayar yapma imkanı banka tarafından sizleri verilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.